FB fan-page

my facebook fan page: Crazy Passion of Maria

czwartek, 3 kwietnia 2014

Stuffed Red Pepper by Marysia/ Czerwona, Nadziana Papryka Marysi :)

This recipe is inspired by my Mum and Grandma, I put their recipes together and I added sth mine, and here it is my easy Stuffed Red Pepper.
I hope u will enjoy and try to make it by your own......

Ten przepis jest zaczerpnięty z przepisu mojej Mamy i Babci, dodałam coś od siebie i oto przepis na łatwą Nadzianą Paprykę.
Mam nadzieję że ją polubicie i spróbujecie zrobić ją w domu.

What do we need for 2 big peppers?
* ground breasts of chicken
* 2 red (or the colour u like) pepper
* 40-50 grams of boiled rice
* basil olive oil
* 2 s of fresh basil
* 2 s of fresh parsley 
* 1 chilli pepper
* sea salt
* one tbs of paprika
* one egg
* one spoon of yoghurt ( I used greek type)
* garlic as much as u like

Sauce:
* tomatoes ( I used 1 big tin)
* 1 red onion (u can use shallots)
* 2 mashed cloves of garlic
* olive oil
* salt
* sugar
* ground pepper

How to make it ?
Clean peppers inside by cutting the top, apply basil olive oil inside. Meat mix with the rest of ingredients and put into the peppers.
Put olive oil into the high pot, add garlic, onions and ground pepper, add tomatoes, salt and sugar, boil for few minutes. Add water and put peppers inside to cover by sauce all around ( If it is not possible, from time to time cover peppers by spoon) Boil like that for an hour or less (all depends on the size of the peppers).
Serve with puree and fresh basil on top.
Bon appetit!



Co będziesz potrzebować do przygotowania 2 papryk?
* jedną zmieloną pierś z kurczaka
* 2 czerwone, dość duże papryki
* 40-50 gram ugotowanego ryżu
* oliwa bazyliowa
* 1 łyżka świeżej pietruszki
* 1 łyżka świeżej bazylii
* 1 papryczka chilli
* sól morska
* 1 łyżeczka papryki w proszku
* 1 jajo
* łyżeczka jogurtu naturalnego ( ja użyłam typ greckiego)
* czosnek, tyle ile lubicie

Sos:
* jedna duża puszka pomidorów
* 1 czerwona cebula (możesz użyć szalotki)
* 2 zmiażdżone ząbki czosnku
* oliwa z oliwek
* sól
* pieprz
* cukier

Wykonanie:
Paprykę oczyścić, odcinając górę, posmarować oliwą. Resztę składników połączyć i nadziać nasze papryczki. W wysokim garnku zagrzać oliwę dodać czosnek, cebulę i pieprz. Po kilku minutach dodać pomidory, sól i cukier i wodę. Włóż papryki, tak aby były całe pokryte sosem ( jeżeli nie jest to możliwe, od czasu do czasu polewaj je łyżką) Gotuj tak przez godzinę lub mniej (wszystko zależy od wielkości papryk).
Podawaj z puree i świeżą bazylią na górze :)
Smacznego




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz